Zuyderleven Groep sluit aan op Aplaza


Zuyderleven Groep biedt een breed aanbod aan financiële oplossingen voor consumenten en ondernemers en hebben hiervoor een eigen software-oplossing ontwikkeld. Zuyderleven heeft deze zelf ontwikkelde software-oplossing aangesloten op Aplaza en zijn daarmee het eerste intermediair die zelfstandig een aansluiting op Aplaza heeft gerealiseerd.

Hierdoor kan Zuyderleven Groep alle voordelen benutten die Aplaza biedt en daarmee veel tijd besparen die voorheen werd besteed aan onnodige administratieve handelingen. De medewerkers van Zuyderleven Groep kunnen hierdoor meer tijd besteden aan advies en services aan hun klanten.

Joris Martens – Algemeen Directeur Zuyderleven Groep: “Het was een feest om met de mensen van Aplaza onze aansluiting te kunnen bouwen, korte persoonlijke lijnen maakte een zeer snelle realisatie mogelijk. Met de Aplaza aansluiting hebben we weer een stap vooruit kunnen zetten, waardoor onze relatiebeheerders nog meer tijd aan onze relaties kunnen besteden in plaats van aan administratie”.

Intermediairs die werken met een zelf ontwikkelde software-oplossing kunnen ook de voordelen van Aplaza benutten door zelf aan te sluiten op Aplaza. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Stuur ons een mail via info@aplaza.nl.

*****

Over Zuyderleven Groep

Zuyderleven Groep (ca. 4,75mio euro omzet) is een vernieuwende financieel dienstverlener bij wie de klant op zeer hoog niveau bediend wordt, customer delight voorop staat en waar klanten optimaal worden begeleid bij hun lifecycle journey. Het is een dienstverlener die zorgt voor een ultieme smile bij haar relaties. 

Haar tegendraadse groei in een tanende markt heeft zij voor een zeer groot deel te danken aan de initiële keuze om bij de start in 2003 direct zeer fors te investeren in automatisering. Het structureel bouwen aan het fundament om die dienstverlening die tot een smile zal leiden aan te kunnen bieden bestaat onder meer uit een überefficiënte backoffice, state of the art ICT systeem dat m.b.v. modernste big data intelligentie de klanten direct en als hulpmiddel voor de trusted advisors relaties begeleidt bij de lifecycle journey. De samenwerking met Aplaza sluit exact aan op de noodzakelijke transformatie naar een meer data gedreven manier van werken.

Voor meer informatie kijk op www.zuyderleven.nl

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief