VCN sluit aan op Aplaza


VCN sluit aan op Aplaza

VCN is gestart om haar digitale documenten aan te bieden via Aplaza. In de loop van 2019 zal VCN ook haar berichten via Aplaza gaan aanbieden. Daarmee is VCN een nieuwe aanbieder die zich heeft aangesloten bij Aplaza. Intermediairs die samenwerken met VCN kunnen vanaf nu via Aplaza de documenten van VCN eenvoudig en snel via Aplaza binnenhalen in hun softwaresysteem. Hierdoor kunnen deze intermediairs veel tijd besparen. En daarbij is het klantdossier altijd up-to-date.

Hiermee zet VCN een mooie stap in de ondersteuning van de met VCN samenwerkende intermediairs. Aan het ophalen van documenten van VCN via Aplaza zijn voor het intermediair geen extra kosten verbonden.

VCN en Aplaza hebben gezamenlijk voor vele intermediairs die al met Aplaza werken ervoor gezorgd dat documenten van VCN via Aplaza kunnen worden opgehaald. Werkt u samen met VCN en heeft u via Aplaza nog geen documenten van VCN ontvangen? Stuur dan een bericht aan info@aplaza.nl en wij zorgen ervoor dat u deze documenten snel via Aplaza gaat ontvangen.

Werkt u nog niet met Aplaza? Meldt u dan hier aan en wij zorgen ervoor dat u via Aplaza documenten kunt ophalen bij VCN en bij alle andere bij Aplaza aangesloten aanbieders. Bekijk hier het totaaloverzicht.

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten via info@aplaza.nl.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief