SUREbusiness Groep sluit aan op Aplaza  


SUREbusiness biedt haar digitale documenten aan via Aplaza en is hiermee een nieuwe aanbieder. Assurantieadviseurs kunnen vanaf nu de documenten van SUREbusiness eenvoudig en snel via Aplaza binnenhalen in hun softwaresysteem. Hierdoor bespaart de adviseur veel tijd. En het klantdossier is altijd up-to-date in het softwaresysteem van de adviseur.

SUREbusiness en Aplaza hebben samen voor een aantal adviseurs die al met Aplaza werken de koppeling met Aplaza geactiveerd. Deze adviseurs hebben inmiddels al documenten ontvangen.

Werkt u samen met SUREbusiness en u werkt al met Aplaza maar u heeft via Aplaza nog niets van SUREbusiness ontvangen? Klik dan hier en vul uw gegevens in. Wij zorgen dat u in het vervolg de documenten van SUREbusiness digitaal via Aplaza ontvangt.

Werkt u nog niet met Aplaza? Meldt u dan aan op onze site en klik hier.

*****

SUREbusiness is hét kennis- en vergelijkingsplatform voor de zakelijke assurantieadviseur met directe toegang tot verzekeringsoplossingen. Adviseurs kunnen bij SUREbusiness werken met de webapplicatie SUREnet, zodat er vlot en efficiënt een marktvergelijking kan worden gemaakt. Ook kunnen binnen één pakket dekkingen van verschillende verzekeraars worden afgesloten. In het productassortiment zijn verzekeringsoplossingen van maar liefst 20 binnenlandse en buitenlandse verzekeraars opgenomen.

Telefoon en chat zorgen er voor dat er korte lijnen bestaan met de specialistische acceptanten op het moment dat er overleg nodig is. Kortom: SUREbusiness maakt de werkzaamheden van de zakelijke adviseur een stuk aangenamer!

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief