SUREbusiness biedt nu ook transacties via Aplaza


SUREbusiness biedt al enige tijd haar digitale documenten aan via Aplaza. Vanaf nu bieden zij ook aanvragen, mutaties en offertes – kortweg transacties – aan. Met deze koppeling bespaart het intermediair tijd op administratieve werkzaamheden en heeft het intermediair ook meer tijd om een goed advies samen te stellen voor de klant.

Wat betekent dit voor u als intermediair?
Intermediairs die werken met SUREbusiness kunnen nu via de Aplaza-koppeling eenvoudig transacties doorsturen naar hun CRM/administratiesysteem. Hierdoor wordt het dubbel invoeren van gegevens teruggedrongen en is het klantdossier in het CRM/administratiesysteem te allen tijde compleet.

Aan de slag
Intermediairs die werken met SUREbusiness en met Aplaza, kunnen zich aanmelden via deze link.

Nieuw bij aplaza
Intermediairs die nog geen gebruik maken van Aplaza kunnen zich aanmelden via de website.

*****

We zijn SUREbusiness, een administratieve partner voor zakelijke assurantie adviseurs. Een online dienstverlener in de intermediaire advieswereld.
We zijn ontstaan doordat we onze zakelijke assurantie- expertise gebundeld hebben met onze ervaring in het digitaliseren van diensten aan assurantie adviseurs. Deze ervaring en kennis zetten we in om risico’s te accepteren en schadeclaims te begeleiden en af te handelen. Kortom: we zijn experts in verzekeringen en in IT. En die combinatie maakt onze diensten bijzonder.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief