Stap over op het Bedrijfscertificaat! Kijk op aplaza.nl.


Met het Digitaal Paspoort en het Bedrijfscertificaat haalt u als intermediair gegevens op via Aplaza. Nu het Digitaal Paspoort op 7 januari 2022 verdwijnt, kunt u straks alleen nog het Bedrijfscertificaat gebruiken.

Alle informatie op aplaza.nl
Als u gebruik maakt van het Digitaal Paspoort, stap dan nu over op het Bedrijfscertificaat. We hebben alle informatie voor u op onze website geplaatst. Klik hier om direct naar de juiste pagina te gaan.

Op deze pagina vindt u informatie over:

    • het aanvragen van een Bedrijfscertificaat;
    • het plaatsen van het Bedrijfscertificaat op Aplaza;
    • het koppelen van het Bedrijfscertificaat met a.s.r. en Nationale-Nederlanden.

U ontvangt bericht van uw softwareleverancier of van Aplaza
Als u als intermediair op dit moment een Digitaal Paspoort gebruikt op Aplaza, dan ontvangt u een bericht van uw softwareleverancier of Aplaza.

Samenwerking met alle betrokken partijen
Aplaza heeft deze informatiepagina opgesteld in samenwerking met alle bij Aplaza aangesloten softwareleveranciers, a.s.r., Nationale-Nederlanden, Aegon, Solera, Digidentity, Adfiz en SIVI.

Ons doel is om alle informatie duidelijk en overzichtelijk op één plaats voor het intermediair beschikbaar te hebben. Daarmee willen wij de omzetting naar het Bedrijfscertificaat zo optimaal mogelijk ondersteunen zodat u als intermediair ook na 7 januari gebruik kunt blijven maken van Aplaza.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief