Samenwerking Glasverzekering sluit aan op Aplaza


Samenwerking Glasverzekering biedt haar digitale documenten en berichten aan via Aplaza en is hiermee een nieuwe aanbieder die is aangesloten op Aplaza. Intermediairs kunnen vanaf nu via Aplaza de documenten en berichten van Samenwerking Glasverzekering eenvoudig en snel via Aplaza binnenhalen in hun softwarepakket. Hierdoor bespaart het intermediair veel tijd. En het klantdossier is altijd up-to-date.

Samenwerking Glasverzekering gebruikt voor haar eigen administratie ANVA. ANVA biedt sinds kort de mogelijkheid documenten en berichten op een eenvoudige wijze aan te sluiten op Aplaza. Daardoor kon Samenwerking Glasverzekering in een zeer korte tijd de aansluiting op Aplaza realiseren. En een bijkomend voordeel van deze ANVA-oplossing is dat intermediairs die documenten en berichten ophalen via Aplaza hiervoor geen bijdrage hoeven te betalen.

Samenwerking Glasverzekeringen en Aplaza hebben samen voor een aantal intermediairs die al met Aplaza werken de koppeling met Aplaza geactiveerd. Deze intermediairs hebben inmiddels via Aplaza al documenten ontvangen.

Werkt u samen met Samenwerking Glasverzekering en u werkt al met Aplaza maar u heeft via Aplaza nog niets van Samenwerking Glasverzekeringen ontvangen? Stuur ons dan een e-mail naar info@aplaza.nl en wij zorgen dat u in het vervolg de documenten en berichten van Samenwerking Glasverzekering via Aplaza ontvangt.

Werkt u nog niet met Aplaza? Meldt u dan aan op onze site.

*****

Over Samenwerking Glasverzekering

Samenwerking Glasverzekering is een gespecialiseerde en innovatieve glasverzekeraar. Wij ondersteunen onze relaties niet alleen bij het verzekeren van glasrisico’s en het ontzorgen op het moment dat er schade is, maar faciliteren ook efficiënter werken via ons schaderegistratiesysteem Voiss. Wij zien Aplaza als een mooie aanvulling voor de verdere digitalisering van onze werkprocessen en verwachten daarom veel van deze nieuwe samenwerking.

Voor meer informatie: www.samenwerkingglasverzekering.nl.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief