Samenwerking Glasverzekering breidt haar samenwerking uit met Aplaza


Samenwerking Glasverzekering breidt haar samenwerking uit met Aplaza

Samenwerking Glasverzekering biedt al enige tijd haar digitale documenten aan via Aplaza. Vanaf nu biedt Samenwerking Glasverzekering ook ADN-berichten aan via Aplaza.

Wat betekent dit voor u als intermediair? 
Intermediairs kunnen vanaf nu via Aplaza ook digitale prolongatie- en mutatieberichten van Samenwerking Glasverzekering eenvoudig en snel binnenhalen in hun softwarepakket. Hierdoor bespaart u veel tijd en het klantdossier is altijd up-to-date.

Werkt u samen met  Samenwerking Glasverzekering en met Aplaza en ontvangt u ook graag via Aplaza ADN-berichten van Samenwerking Glasverzekering? Klik dan hier en vul uw gegevens in. Wij zorgen dan dat u zo spoedig mogelijk de ADN-berichten van Samenwerking Glasverzekering digitaal via Aplaza ontvangt.

Werkt u nog niet met Aplaza? Klik dan hier om u aan te melden op onze site.

*****

Samenwerking Glasverzekering is een gespecialiseerde en innovatieve glasverzekeraar. Wij ondersteunen onze relaties niet alleen bij het verzekeren van glasrisico’s en het ontzorgen op het moment dat er schade is, maar faciliteren ook efficiënter werken via ons schaderegistratiesysteem Voiss. Wij zien Aplaza als een mooie aanvulling voor de verdere digitalisering van onze werkprocessen en verwachten daarom veel van deze nieuwe samenwerking.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief