Online Pro sluit aan op Aplaza


Online Pro, het softwaresysteem voor het intermediair van Online Groep, sluit aan op Aplaza. Intermediairs die gebruik maken van Online Pro E-data kunnen dankzij Aplaza hierdoor vanaf begin 2015 offertes, aanvragen en mutaties geautomatiseerd binnenhalen vanaf het Meetingpointplatform en vanaf extranetten van bij Aplaza aangesloten verzekeraars in Online Pro. Ook het doorsturen van klantgegevens vanuit Online Pro naar Meetingpoint en extranetten gaat tot de mogelijkheden behoren. Hierdoor is een offerte, aanvraag of mutatie snel en foutloos weer te verwerken in Online Pro. Het ophalen van digitale documenten en berichten binnen Online Pro is nu al mogelijk.

Het platform van Aplaza koppelt het softwarepakket van het intermediair direct aan de extranetten en digitale postbussen van verzekeraars en serviceproviders. Door de eenmalige gegevensinvoer verbetert de kwaliteit van de administratie en besparen intermediairs tijd. Er werken ruim 400 intermediairs met het softwarepakket van Online Groep.

Jos Verbeek, algemeen directeur Online Groep, is blij met de samenwerking. “Aplaza is een branchebreed initiatief geworden, dat veel voordeel op gaat leveren voor onze Online Pro gebruikers.”

Marco Hendrickx, directeur Aplaza: “Door deze samenwerking kunnen intermediairs die gebruik maken van Online Pro de voordelen van Aplaza volledig benutten. Dit betekent voor het intermediair minder administratieve handelingen en daarmee kostenbesparing en meer tijd voor de klant. Samen met Online Groep gaan we het met Online Pro werkend intermediair beter ondersteunen. Ik kijk hier naar uit.”

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#003366″ text_color=”light” icon=”” url=”https://aplaza.nl/index.php/nieuws/” target=”_self” align=”center” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Terug naar het nieuwsoverzicht[/mk_button]

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief