Nu ook transacties van De Zeeuwse via Aplaza


Aanvragen, mutaties en offertes – kortweg transacties – voor de particuliere schadeverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van De Zeeuwse worden via Aplaza direct in uw softwaresysteem verwerkt.

Wat betekent dit voor u als intermediair? 
Intermediairs realiseren een tijdbesparing van zo’n 10 minuten per transactie omdat iedere transactie direct via Aplaza in uw softwaresysteem verwerkt wordt. Dus ook geen dubbele invoer en minder fouten.

U kunt zich direct aanmelden als u werkt met Anva, Assistent, Assu, Dias of Elements. De overige softwaresystemen worden ook op korte termijn aangesloten. Zodra dit gerealiseerd is, zullen wij u hierover informeren.

Aan de slag.
Meldt u zich hier aan als u gebruik wilt maken van dit voordeel.
Wij zorgen dan dat u zo spoedig mogelijk transacties van De Zeeuwse digitaal via Aplaza ontvangt.

Werkt u nog niet met Aplaza? Klik hier om u aan te melden.

De transactiekoppeling is gerealiseerd op basis van het SIVI Koppelingsprotocol (SKP).

*****

De Zeeuwse: de oplossing dichtbij.
Ons motto: de oplossing dichtbij. De Zeeuwse is een regionale verzekeraar. Voor zowel mkb- als agrarische bedrijven en particulieren. Van oorsprong gericht op Zuidwest-Nederland. Maar met name voor agrariërs ook in andere regio’s actief. Wij werken samen met regionale verzekeringsadviseurs. De adviseur bij u in de buurt helpt u met een persoonlijk en onafhankelijk advies. Want verzekeren is maatwerk.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief