Noorderlinge verzekeraars kiest ook voor Aplaza


Noorderlinge verzekeraars biedt haar digitale documenten aan via Aplaza en is hiermee een nieuwe aanbieder. Assurantieadviseurs kunnen vanaf nu de documenten van Noorderlinge verzekeraars eenvoudig en snel via Aplaza binnenhalen in hun softwaresysteem. Hierdoor bespaart de adviseur veel tijd. En het klantdossier is altijd up-to-date in het softwaresysteem van de adviseur.

Noorderlinge verzekeraars levert de documentberichten aan onder maatschappijcode K815. Om de documentberichten automatisch gekoppeld te krijgen, moeten de contracten van Noorderlinge in uw administratie gekoppeld zijn aan maatschappijcode K815.

Werkt u samen met Noorderlinge verzekeraars en u werkt al met Aplaza maar u heeft via Aplaza nog niets van Noorderlinge verzekeraars ontvangen? Klik dan hier en vul uw gegevens in. Wij zorgen dat u in het vervolg de documenten van Noorderlinge verzekeraars digitaal via Aplaza ontvangt.

Werkt u nog niet met Aplaza? Meldt u dan aan op onze site en klik hier.

*****

Noorderlinge verzekeraars is door Adfiz uitgeroepen tot beste particuliere schadeverzekeraar van 2018.
Bij Noorderlinge verzekeraars is verzekeren mensenwerk. Specialistenwerk. De medewerkers hebben veel kennis van zaken en zoeken samen met de adviseur naar de beste verzekeringsoplossing. De toevoeging verzekeraars aan de naam is daarom een bewuste keuze: bij Noorderlinge verzekeraars ligt de nadruk op mensen. Samen met de adviseurs zorgen zij ervoor dat uw klant goed verzekerd is.

De lijnen zijn kort. Afspraak is afspraak. Samen optrekken in een snel veranderende markt. Dat is de werkwijze van Noorderlinge verzekeraars.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief