Midglas kiest voor Aplaza


Glasverzekeraar Midglas en Aplaza gaan samenwerken. Midglas gaat haar poststroom voortaan digitaal verzenden en zet daarmee een volgende stap in de digitalisering en verbetering van haar dienstverlening.

Hiermee komt Midglas tegemoet aan de wens van het intermediair en de gezamenlijke relaties om verzekeringsinformatie voortaan digitaal te willen ontvangen.

Inmiddels verzendt Midglas polisstukken en berichten met betrekking tot de prolongatie, mutatie en boeking nota’s via Aplaza. U als adviseur kunt deze gegevens, zowel de berichten als de documenten, ophalen via uw eigen softwaresysteem.

Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd, maar uw klantdossier is zo ook altijd up-to-date in uw eigen softwaresysteem.

Werkt u samen met Midglas en u werkt al met Aplaza, maar u heeft via Aplaza nog niets van Midglas ontvangen? Klik dan hier en vul uw gegevens in. Wij zorgen dat u in het vervolg de documenten van Midglas digitaal via Aplaza ontvangt.

Werkt u nog niet met Aplaza? Meldt u dan aan op onze site en klik hier.

*****

Midglas is trots dé Nederlandse glasverzekeraar te zijn. We zijn marktleider in onze niche en worden gewaardeerd om onze kennis en deskundigheid. We bieden een uitstekende service en 100% garantie op 24/7 herstel door ons landelijk dekkend netwerk van professionele herstellers. Met oprechte interesse en een human touch bieden we waarde toevoegende producten die aansluiten bij de behoefte van de markt.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief