Mandaat Assuradeuren sluit aan op Aplaza


Mandaat Assuradeuren sluit aan op Aplaza

Mandaat Assuradeuren biedt haar digitale documenten nu ook aan via Aplaza en is hiermee een nieuwe aanbieder.

Wat betekent dit voor u als adviseur? 
Vanaf nu zijn de polis- en schadedocumenten van Mandaat Assuradeuren eenvoudig en snel via Aplaza binnen te halen in uw softwaresysteem. Hierdoor bespaart u als adviseur veel tijd. En het klantdossier is altijd up-to-date in uw softwaresysteem.

Werkt u samen met Mandaat Assuradeuren en ook al met Aplaza?
Neem dan contact op met Mandaat Assuradeuren, Erwin Braak om aangesloten te worden. Zie zijn contactgegevens hieronder. Ook zal Mandaat Assuradeuren u binnenkort informeren over de aansluiting.

Werkt u nog niet met Aplaza? Klik dan hier om u aan te melden op onze site.

*****

Mandaat is als volmachtbedrijf de kennispartner en totaal ontzorger van het intermediair voor zowel schade-als inkomensverzekeringen. Van maar liefst 20 verzekeraars heeft Mandaat een volmacht. Als adviseur kunt u zelf voor de meest voorkomende particuliere- en zakelijk schadeverzekeringen een premievergelijking maken en een voorstel uitwerken met uw eigen logo. U kunt zelfs verzekeringen van verschillende aanbieders in één verzekeringspakket onderbrengen. Voor maatwerk zijn de medewerkers van Mandaat u graag van dienst. Mandaat Assuradeuren biedt daadkracht voor uw assurantiekantoor.
Vragen?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ik help je graag. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-23118905 of 0314-373282  (groepsnummer) of per email erwin.braak@mandaatassuradeuren.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief