kwartaal nieuwsbrief Aplaza – Terugblik 2021


In 2021 hebben we als Aplaza mooie resultaten gerealiseerd. We realiseren meer dan 2 miljoen uur tijdsbesparing voor het intermediair. Dit komt neer op gemiddeld meer dan 1.500 uur per intermediairkantoor per jaar. Daar zijn we erg trots op.

We hebben in 2021 16 nieuwe aanbieders – verzekeraars en serviceproviders – aangesloten op Aplaza. Ook 2 nieuwe softwaresystemen zijn gekoppeld waardoor nog meer intermediairs gebruik kunnen maken van de voordelen van Aplaza.

En tot slot hebben we begin dit jaar ons platform volledig vernieuwd om klaar te zijn voor de verdere doorgroei en te zorgen dat we alle gegevens veilig kunnen blijven aanleveren.

In een korte video licht ik dit nog kort toe en zal daarin aangeven welke toekomstige nieuwe aanbieders en softwaresystemen binnenkort ook aansluiten op Aplaza.

Ik wens u en al uw dierbaren namens het gehele Aplaza-team hele fijne feestdagen en we kijken er naar uit om ook volgend jaar onze toegevoegde waarde wederom verder te verhogen.

Marco Hendrickx
Directeur Aplaza

3 nieuwe aanbieders beschikbaar op Aplaza. Bekijk uw Aplaza-gebruiksoverzicht

VKG voor ADN Berichten, HDI Global en AM Assuradeuren voor documenten zijn de 3 nieuwe aanbieders die het afgelopen kwartaal zijn aangesloten op Aplaza.

U heeft aan het begin van deze week uw persoonlijk Aplaza-gebruiksoverzicht ontvangen. Hierop kunt u zien van welke aanbieders u de meeste gegevens via Aplaza heeft ontvangen. Er is voor u ook een gedetailleerd overzicht beschikbaar waarin alle verzekeraars en serviceproviders staan vermeld waarvan u nog geen gegevens via Aplaza ophaalt. Hoe meer samenwerkende aanbieders u aansluit, hoe meer tijd u bespaart! Vraag hier uw detailoverzicht aan.

Uw Bedrijfscertificaat nog niet gekoppeld aan Aplaza? Regel dit voor 7 januari!

Het is u vast niet ontgaan. Het Digitaal Paspoort houdt op te bestaan. Om met Aplaza te kunnen blijven werken, dient u het Bedrijfscertificaat te gaan gebruiken. Zorg dat u dit voor 7 januari geregeld heeft. U kunt daarna alleen nog met het Bedrijfscertificaat op Aplaza inloggen.

Kiest u ervoor om pas na 7 januari de overstap te doen? De door verzekeraars en serviceproviders aangeleverde gegevens blijven behouden, alleen kan het dan wat langer duren voordat u deze weer kunt ophalen. Voorkom onnodig wachten en het tijdelijk niet up-to-date hebben van uw klantgegevens en stap nu over! Ga naar Bedrijfscertificaat voor een stappenplan en meer informatie.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief