Klaverblad sluit aan op Aplaza


Klaverblad Verzekeringen en Aplaza gaan samenwerken. Hiermee breidt Klaverblad haar digitale service aan assurantieadviseurs flink uit. Het met Klaverblad samenwerkende intermediair kan nu via Aplaza digitale documenten verwerken. In de loop van 2020 wordt hieraan ook de verwerking van ADN-berichten toegevoegd.

Deze documenten komen nu via Aplaza automatisch binnen in uw eigen softwaresysteem. Hierdoor bespaart u als adviseur niet alleen veel tijd, maar het klantdossier is zo ook altijd up-to-date in uw eigen softwaresysteem.

Werkt u samen met Klaverblad Verzekeringen en u werkt al met Aplaza, maar u heeft via Aplaza nog niets van Klaverblad ontvangen? Klik dan hier en vul uw gegevens in. Wij zorgen dat u in het vervolg de documenten van Klaverblad Verzekeraars digitaal via Aplaza ontvangt.

Werkt u nog niet met Aplaza? Meldt u dan aan op onze site en klik hier.

*****

Klaverblad Verzekeringen is een zelfstandige, middelgrote verzekeraar die zich richt op particulieren, zzp’ers, MKB en agrariërs. Klaverblad wil deze doelgroepen gewoon goede verzekeringen bieden met een ruime dekking voor een reële premie. Daarnaast vindt Klaverblad een ongewoon goede dienstverlening heel normaal.

Klaverblad werkt samen met assurantieadviseurs als belangrijke schakel tussen haar en de klant. Deze assurantieadviseurs kunnen rekenen op persoonlijke en snelle service, waarbij Klaverblad altijd bereid is tot meedenken.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief