Keylane en Aplaza intensiveren de samenwerking


Keylane en Aplaza, beiden leveranciers van verzekeringssoftware, hebben hun samenwerking geïntensiveerd. Al geruime tijd biedt Keylane haar klanten de mogelijkheid via Aplaza informatie uit te wisselen met intermediairs. Aanvankelijk bleef dit beperkt tot het versturen van boekingsnota’s en kopie-polisdocumenten. Nu zijn de mogelijkheden aanzienlijk toegenomen.

Het aanbod voor documentenuitwisseling is uitgebreid, denk bijvoorbeeld aan het versturen van een herinneringsbrief ten behoeve van Roydata. Daarnaast bieden Keylane en Aplaza nu ondersteuning voor het uitwisselen van (ADN-)berichten, het doorgeven van offertegegevens en het direct deeplinken naar polis- of schadedetails.

“Door de intensievere samenwerking met Aplaza kunnen we verzekeraars helpen hun bedrijfsprocessen nog efficiënter in te richten,” zegt Ralf Timmer, executive board member bij Keylane. “De gestroomlijnde digitale communicatie met intermediairs scheelt verzekeraars veel administratieve rompslomp. Nu we meer mogelijkheden bieden, tonen steeds meer klanten interesse.”

“We zijn blij dat we nu een groot aantal verzekeraars dat gebruikmaakt van de software van Keylane met ons uitgebreide aanbod van dienst kunnen zijn,“ zegt Marco Hendrickx, directeur van Aplaza. “Niet alleen is de koppeling voor verzekeraars interessant vanwege efficiencywinst, maar ook omdat ze de intermediair volledig digitaal kunnen bedienen. Door de efficiëntie en het gemak van de rechtstreekse digitale uitwisseling, kiezen intermediairs sneller voor producten van aangesloten verzekeraars. Ze beschikken daarbij altijd over actuele klantgegevens. ”

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief