Holland Rijnland Assuradeuren sluit aan op Aplaza


Holland Rijnland Assuradeuren sluit aan op Aplaza
Holland Rijnland Assuradeuren – kortweg HRA biedt haar digitale documenten en ADN-berichten aan via Aplaza en is hiermee een nieuwe aanbieder.

HRA maakt gebruik van DIAS als softwaresysteem. HRA is de eerste aanbieder die voor het aanleveren van documenten en berichten gebruik maakt van de nieuwe Aplaza-koppeling in DIAS. Deze Aplaza-koppeling is nu beschikbaar voor iedere aanbieder die gebruik maakt van DIAS en die documenten en berichten wil aanleveren aan het intermediair.

Wat betekent dit voor u als adviseur? 
Vanaf nu zijn de polisdocumenten van HRA eenvoudig en snel via Aplaza binnen te halen in uw softwaresysteem. Hiermee ontzorgt HRA u, zodat u meer tijd overhoudt voor uw klant.
HRA neemt contact met u op om u aan te sluiten op Aplaza.

Werkt u met DIAS en wilt u als aanbieder aansluiten op Aplaza?
Wilt u digitale documenten en/of ADN-berichten aanleveren aan uw intermediairs?
Werkt u met DIAS en bent u geïnteresseerd in de Aplaza-koppeling in DIAS?
Neem dan contact op met uw DIAS-accountmanager of stuur een bericht aan info@aplaza.nl.

*****

Holland Rijnland Assuradeuren is een toonaangevende, regionaal werkende serviceprovider. HRA ondersteunt assurantieadviseurs in de Regio Holland Rijnland bij hun dagelijkse werkzaamheden. Doordat wij onze adviseurs diverse werkzaamheden uit handen nemen, kunnen zij zich volledig bezighouden met het ontzorgen hun klanten. Met een klein team van acceptanten en schadebehandelaars staan wij garant voor een persoonlijke benadering. Samen met de adviseur zoeken wij naar de beste oplossing voor de klant! Holland Rijnland Assuradeuren is gevolmachtigde van a.s.r., De Amersfoortse, ARAG, DAS, Fatum, De Goudse en Nationale-Nederlanden.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief