HDI Global sluit aan op Aplaza


Wij verwelkomen HDI Global als nieuwe aanbieder. HDI Global biedt haar berichten aan via Aplaza.

Wat betekent dit voor u als intermediair? 
Via Aplaza kunt u nu snel en eenvoudig de berichten van HDI Global binnen halen in uw softwaresysteem. Geleidelijk zullen alle documenten en berichten via deze koppeling beschikbaar worden gesteld. HDI Global houdt u op de hoogte als zij nieuwe berichten en documenten beschikbaar stellen via Aplaza.

Wilt u weten om welke berichten het gaat? Klik dan hier en ga naar onze aanbiederspagina voor meer detailinformatie.

HDI Global toevoegen? Ga naar onze supportpagina en vraag dit aan.

Werkt u nog niet met Aplaza? Klik dan hier om u aan te melden op onze site.

*****

Handels- en productiebedrijven en dienstverleners hebben een betrouwbare verzekeringspartner nodig. Als deel van de Talanx Group is HDI Global SE al decennia lang een van de toonaangevende verzekeraars, die een breed en op behoeften gebaseerd aanbod van verzekeringsoplossingen biedt met bijbehorende diensten.
HDI biedt internationale verzekeringsprogramma’s en is actief via buitenlandse kantoren, dochterondernemingen en aangesloten bedrijven, evenals via netwerkpartners in meer dan 150 landen.

HDI Global verstuurt haar documenten met de digitale TIME-postbus van Solera. Hiervoor heeft u een licentie op de digitale TIME-postbus nodig. Heeft u nog vragen over Aplaza of over TIME? Stuur ons uw vraag per mail.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief