FinConnect sluit aan op Aplaza


Wij verwelkomen FinConnect als dienstverlenend platform voor intermediairs. Vanaf nu kunnen intermediairs via de Aplaza-koppeling gegevens vanuit Finconnect doorsturen naar hun CRM/administratiesysteem. Hierin worden de ontvangen documenten automatisch verwerkt en opgeslagen. Hiermee besparen intermediairs tijd en wordt het dubbel en handmatig invoeren van gegevens teruggedrongen.

Werkt u met FinConnect en Aplaza?
Dan kunt u nu via de Aplaza-koppeling eenvoudig een formulier welke uw klant heeft ingevuld via een transactiebericht ontvangen in uw CRM/administratiesysteem. Uw klantdossier in uw CRM/administratiesysteem is hierdoor te allen tijde compleet.

U kunt direct van deze koppeling gebruik maken als u werkt met DIAS, ANVA of Assu van Ai Automatisering.
Neem hiervoor contact op met FinConnect via info@finconnect.nl.

Aan de slag
Wilt u meer weten over FinConnect en wat deze nieuwe Aplaza-koppeling voor uw kantoor kan betekenen? Vraag dan een demo aan.

*****

FinConnect levert laagdrempelige oplossingen waarmee veel van de communicatie met klanten en andere partijen volledig kan worden gedigitaliseerd. Wij ontwikkelen en exploiteren een platform met modules voor financiële dienstverleners. Eenvoudig te koppelen aan ieder administratiesysteem (ANVA, DIAS, CCS, enz.).
De module Na verrekenen ondersteunt het jaarlijkse proces van na verrekenen of actualiseren. Op basis van een selectie uit uw administratiesysteem zorgen wij ervoor dat het proces van opvragen volledig kan worden gedigitaliseerd, zonder dubbele en overbodige vragen.
Met de module Slimme Formulieren kan ieder gewenst formulier worden gedigitaliseerd. Van schadeformulieren tot aanvraagformulieren, van machtigingsformulieren tot enquêteformulieren. Data uit uw administratiesysteem kan eenvoudig binnen de formulieren worden gebruikt.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief