Erasmus Leven sluit aan op Aplaza


Vanaf nu is het online offerte- en aanvraagportaal Digi-e van Erasmus Leven gekoppeld aan het Aplaza Transactieplatform. De koppeling is er voor alle producten die Erasmus Leven aanbiedt en zorgt voor een elektronische informatie-uitwisseling tussen de gegevens van de softwarepakketten Dias van UNIT4, ANVA, Assistent en Assu® van A.i. Automatisering met Digi-e.

Koppeling maakt het werk gemakkelijker
Met deze koppeling wordt het werken voor de adviseur gemakkelijker. U kunt uw  klantgegevens nu rechtstreeks vanuit uw softwarepakket via Aplaza doorsturen naar Erasmus Leven. Op deze manier hoeven gegevens niet langer dubbel te worden ingevoerd. Nadat de offerte, aanvraag of mutatie is afgerond, worden de gegevens via het Aplaza Transactieplatform automatisch in het juiste klantdossier van uw softwarepakket opgeslagen. Dit bespaart tijd en kosten en zorgt ervoor dat alle relevante klantgegevens beschikbaar zijn. Het levert wel 10 minuten tijdsbesparing op per transactie!

Aplaza is ook direct te gebruiken vanaf Digi-e. Als u een aanvraag via het Digi-e indient, gaat deze automatisch naar uw softwarepakket. Ook een offerte stuurt u met één druk op de knop automatisch door.

Behalve Erasmus Leven zijn ook Aegon, Arag, Avéro Achmea, De Goudse, De Zeeuwse, Delta Lloyd, Legal & General, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden, Reaal en Voogd & Voogd aangesloten op het Transactieplatform van Aplaza. Klik hier voor het gehele overzicht.

Aan de slag
Wilt u aan de slag en werkt u altijd vanuit uw softwarepakket? Lees dan onze korte instructie voor DiasANVA,  Assu® of Assistent. U kunt ook contact opnemen met uw softwareleverancier.

Wilt u werken vanuit Digi-e? Meld u dan hier aan.

Werkt u nog niet met Aplaza en wilt u er nu gebruik van gaan maken? Meld u dan hier aan.

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#003366″ text_color=”light” icon=”” url=”https://aplaza.nl/index.php/nieuws/” target=”_self” align=”center” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Terug naar het nieuwsoverzicht[/mk_button]

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief