Documenten- en Berichtenservice van Aplaza nu ook voor intermediairs van AXENT beschikbaar


AXENT biedt het ophalen van ADN berichten via Documenten- en Berichtenservice van Aplaza aan. Naast Voogd & Voogd, Nationale-Nederlanden, Nh1816 en a.s.r. is AXENT de 5e aanbieder die het intermediair deze mogelijkheid biedt.

Wat betekent Documenten- en Berichtenservice van Aplaza voor u?

Documenten- en Berichtenservice (DBS) is gericht op het optimaal afhandelen van grote stromen berichten en documenten. De aangesloten verzekeraar of serviceprovider zet uw poststukken klaar en het softwarepakket verwerkt het in het juiste klantdossier en bij de juiste polis. Scannen, printen en per post versturen van documenten behoort tot het verleden. Hierdoor bespaart u aanzienlijk tijd en geld. Ook ADN-berichten worden ingelezen en kunnen automatisch worden verwerkt.

DBS is beschikbaar voor de softwarepakketten van ANVA, Dias van UNIT4, Assistent, Assu® van A.i. Automatisering en Online Pro van de Online Groep.

Hoe kunt u ADN-berichten van AXENT ophalen met Aplaza DBS?

Gebruikt u al DBS van Aplaza en ontvangt u berichten van AXENT? Dan hoeft u niets te doen; u wordt door ons aangesloten. Werkt u al met Aplaza DBS en heeft nog niet eerder berichten van AXENT ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar info@aplaza.nl.

Werkt u nog niet met DBS? En wilt u uw berichten van AXENT voortaan via Aplaza automatisch in uw softwarepakket kunnen verwerken? Meld u dan hieraan.

Vragen?

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij info@aplaza.nl.

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#003366″ text_color=”light” icon=”” url=”https://aplaza.nl/index.php/nieuws/” target=”_self” align=”center” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Terug naar het nieuwsoverzicht[/mk_button]

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief