Delta Lloyd Schade Zakelijk wordt aangesloten op Aplaza


Vanaf eind augustus zullen alle producten van Delta Lloyd Schade Zakelijk en voor Xclusief en Pleziervaartuigen aangeboden worden via Aplaza. Dit betekent dat Delta Lloyd vanaf dan de kopiedocumenten (zoals polis, nota en borderellen) digitaal via Aplaza aan u aanlevert. Voor Schade Particulier bestaat die mogelijkheid al langer.

Maakt u al gebruik van de Aplaza EMS-postbus? U hoeft dan niets te doen. U zult automatisch de Delta Lloyd documenten in uw postbus aangeleverd gaan krijgen.

In het najaar ontsluit Delta Lloyd het Ondernemerspakket op het transactieplatform van Aplaza. Dat houdt in dat u de ingevoerde gegevens van offertes, aanvragen en mutaties met Delta Lloyd kunt uitwisselen via Aplaza. Met als voordeel een éénmalige invoer en tijdswinst voor u.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over Aplaza. Heeft u nog geen Aplaza maar wel een softwarepakket (ANVA, Assistent Automatisering, Assu® (AI automatisering) of Dias (Unit4)) dat is aangesloten op Aplaza? Meldt u zich dan hier gratis aan.

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#003366″ text_color=”light” icon=”” url=”https://aplaza.nl/index.php/nieuws/” target=”_self” align=”center” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Terug naar het nieuwsoverzicht[/mk_button]

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief