De Goudse breidt Aplaza-service verder uit met transacties


Aanvragen en mutaties via Aplaza direct in uw softwaresysteem

Voor de particuliere schadeverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen heeft de Goudse vanuit hun extranet een koppeling gerealiseerd met Aplaza. Dat betekent dat iedere aanvraag of mutatie direct via Aplaza in uw softwaresysteem verwerkt wordt. Dit levert u als intermediair al snel 10 minuten extra tijdsbesparing op.

Werkt u met ANVA, Assistent, Assu (A.i. Automatisering), DIAS of Elements (Faster Forward)?Dan kunt u direct van deze mogelijkheid gebruik maken.
Werkt u met AssuPortal (CUMUS) of SUPP (SuppVision) dan is deze binnenkort voor u beschikbaar.

Haalt u al documenten en/of berichten van de Goudse op via Aplaza en wilt u ook aanvragen en mutaties direct in uw softwaresysteem ontvangen? Klik dan hier en vul uw gegevens in.

Werkt u nog niet met Aplaza? Meldt u zich dan aan op onze website.

De transactiekoppeling is gerealiseerd op basis van het SIVI Koppelingsprotocol (SKP).

*****

Wij bieden onze klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. We hebben onze organisatie zo ingericht dat we snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief