C-Profile sluit aan op Aplaza


C-Profile sluit als dienstverlenend platform voor intermediairs aan op Aplaza. Vanaf nu kan C-Profile gegevens teruggeven aan het CRM/administratiesysteem van het intermediair via de Aplaza-koppeling. Daarmee bespaart het intermediair tijd op administratieve werkzaamheden en wordt het dubbel invoeren van gegevens teruggedrongen.

Wat betekent dit voor u als intermediair?
Intermediairs die werken met C-Profile kunnen nu via de Aplaza-koppeling eenvoudig correspondentie en klantgegevens doorsturen naar hun CRM/administratiesysteem. Hierdoor bespaart het intermediair tijd op administratieve werkzaamheden en is het klantdossier in het CRM/administratiesysteem te allen tijde compleet.

Aangesloten CRM/administratiesystemen
Alle bij Aplaza aangesloten CRM/administratiesystemen gaan deze mogelijkheid aanbieden.

Aan de slag
Bent u intermediair en benieuwd wat C-Profile mét deze nieuwe Aplaza-koppeling voor uw kantoor kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een demo.

*****

C-Profile is een geavanceerde front- en midoffice applicatie die het gehele traject van acquisitie, beheer tot en met administratieve afhandeling automatiseert. Via een gepersonaliseerde contentengine worden particuliere en zakelijke eindklanten actief betrokken in de digitale bediening en worden commerciële leads gegenereerd. Via een krachtige workflow engine worden zorgplicht- en CRM-taken in hoge mate geautomatiseerd verwerkt en worden adviseurs van gespreksverslagen voorzien.

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief