AssuradeurenGilde sluit aan op Aplaza


AssuradeurenGilde sluit aan op Aplaza
AssuradeurenGilde biedt haar digitale polisdocumenten aan via Aplaza en is hiermee een nieuwe aanbieder.

Wat betekent dit voor u als intermediair? 
Vanaf nu zijn de polisdocumenten van AssuradeurenGilde eenvoudig en snel via Aplaza binnen te halen in uw softwaresysteem. AssuradeurenGilde doet dit met de digitale TIME-postbus van Solera. Hiervoor heeft u een licentie op de digitale TIME-postbus nodig.

Werkt u samen met AssuradeurenGilde en ook al met Aplaza?
Klik dan hier en laat uw gegevens achter. Wij zorgen dan dat u zo spoedig mogelijk de polisdocumenten van AssuradeurenGilde digitaal via Aplaza ontvangt.

Werkt u nog niet met Aplaza? Klik dan hier om u aan te melden op onze site.
Heeft u nog vragen over Aplaza of over TIME? Klik hier en stuur ons uw vraag.

*****

AssuradeurenGilde is dé service provider van Noord Nederland en faciliteert voor en door het professionele intermediair. Samen met onze aangesloten intermediairs biedt AssuradeurenGilde zowel zakelijke als particuliere oplossingen vanuit de pakketgedachte. AssuradeurenGilde ontzorgt particuliere en zakelijke relaties bij hun risicobeheersing op een persoonlijke en deskundige wijze. AssuradeurenGilde faciliteert het complete proces van offerte tot backoffice, vanuit eigen en gevolmachtigd risicodragerschap. Door middel van AAP (Assuradeuren Advies Platform) wordt op een innovatieve manier gebruik gemaakt van moderne techniek voor de dagelijkse advisering en onderhoud van zowel zakelijke als particuliere relaties. Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact op met een van de accountmanagers. Samenwerken loont…!

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief