Aplaza nu beschikbaar voor Generali en nog meer opleveringen


Aplaza is nu voor de Eén-Gezins-Polis  en het Auto E-tarief van Generali beschikbaar. Als u een aanvraag of mutatie via mp4all van Meetingpoint indient, gaat deze automatisch naar uw softwaresysteem. Ook een offerte stuurt u met één druk op de knop automatisch naar één van de op Aplaza aangesloten softwarepakketten: Dias van UNIT4, ANVA, Assistent, Assu® van A.i. Automatisering of Online Pro van de Online Groep. Aplaza is ook te gebruiken als u werkt vanuit uw softwaresysteem.

Nog meer nieuwe opleveringen Aplaza 

Het product Grip op Verzuim van Avéro Achmea is opgeleverd voor offreren en aanvragen. Daarnaast is het product Pleziervaartuigen van Delta Lloyd beschikbaar gekomen voor offreren en aanvragen. Wilt u weten welke verzekeraars en producten zijn aangesloten op Aplaza klik dan hier .

Interesse?
Werkt u al met Aplaza via mp4all van Meetingpoint? Dan hoeft u verder niets te doen. U kunt er gelijk gebruik van maken.

Wilt u gebruik maken van deze producten en werkt u nog niet vanuit mp4all van Meetingpoint? Dan kunt u zich hier aanmelden.

Wilt u gebruik maken van deze producten en werkt u vanuit uw systeemhuis?

Neem dan contact met ons op via  info@aplaza.nl.

Heeft u nog niet eerder met Aplaza gewerkt? Dan kunt u zich  hier aanmelden.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@aplaza.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief