Aplaza heeft een nieuw jasje gekregen


Aplaza gaat voor maximale ketenintegratie. Administratieve rompslomp moet vandaag de dag plaatsmaken voor digitaal werken, zodat financieel adviseurs zich bezig kunnen houden met het adviseren van hun klanten. Wij zijn pas blij als de gehele keten maximaal is geïntegreerd. Daarvoor is het van belang dat wij nauw samenwerken met intermediairs. Wij vinden dat de website daar het ideale vertrekpunt voor is. Daarom hebben wij Aplaza.nl in een nieuw jasje gestoken.

De website is beknopt en overzichtelijk. Wie nog niet bekend is met Aplaza heeft dit snel genoeg door en aanmelden is nu zo geregeld. Wilt u toch eerst meer weten over Aplaza? Download dan eenvoudig onze digitale brochure.

Maar ook onze gebruikers informeren we graag beter. Zo versturen we onze gebruikers sinds kort rapportages met gebruikersoverzichten, een weergave van verzekeraars en serviceproviders waarmee u nog niet gekoppeld bent en meer.

Binnenkort kunt u ook een vernieuwde pagina verwachten op onze website met alle informatie die voor u als gebruiker van Aplaza van toepassing is. Zo vindt u daar straks naast instructievideo’s ook handleidingen, een actueel overzicht van aangesloten aanbieders en een eenvoudige knop om uit te breiden.

Wij staan altijd open voor feedback. Immers, ketenintegratie doe je niet alleen, maar samen. Wij horen graag van u via info@aplaza.nl

Bekijk hier de website van Aplaza.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief