Allianz breidt aansluiting op Aplaza verder uit


Allianz breidt aansluiting op Aplaza verder uit

Allianz biedt al enige tijd de mogelijkheid om digitale documenten via Aplaza in uw eigen softwaresysteem op te halen en automatisch te verwerken.

Vanaf 1 juni breidt Allianz dit verder uit door nog meer documenten die betrekking hebben op uw particuliere en zakelijke schadeportefeuille digitaal te versturen. Het gaat daarbij om rekeningen-courant, borderellen, kopie-polissen en bij Schade Particulier – indien de verzending via u als intermediair verloopt – de originele polisstukken voor uw klant. De betreffende documenten ontvangt u vanaf dan niet meer per fysieke post.

Wat betekent dit voor u als intermediair? 
Vanaf nu zijn er nog meer documenten van Allianz eenvoudig en snel via Aplaza binnen te halen in uw softwaresysteem. De meeste van u hebben hierover op 20 mei 2020 een e-mail van Allianz ontvangen. Heeft u deze e-mail niet ontvangen? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Allianz.

Werkt u samen met  Allianz en ook met Aplaza en ontvangt u via Aplaza nog geen documenten van Allianz in uw softwaresysteem? Klik dan hier en vul uw gegevens in. Wij zorgen dan dat u zo spoedig mogelijk de documenten van Allianz digitaal via Aplaza ontvangt. Ook als u ADN-berichten van Allianz via Aplaza wilt ontvangen, kunt u dit aangeven.

Werkt u nog niet met Aplaza? Klik dan hier om u aan te melden op onze site.

 

*****

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. In Nederland zijn we sterk in schadeverzekeringen, levensverzekeringen en inkomensverzekeringen. Van autoverzekering tot arbeidsongeschiktheidsverzekering, en van overlijdens­risicoverzekering tot ondernemerspensioen. We hebben 1,3 miljoen klanten en 1.200 medewerkers die werken in Rotterdam. Wij werken samen met ruim 4.000 verzekerings- en financieel adviseurs.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief