Aegon biedt nu ook transacties via Aplaza


Aegon biedt nu ook transacties via Aplaza
Transacties voor particuliere Aegon-schadeverzekeringen kunt u vanuit het extranet van Aegon via Aplaza direct in uw softwaresysteem opslaan en verwerken. Dus of het nu gaat om offertes, nieuwe aanvragen en mutaties.

Wat betekent dit voor u als intermediair? 
Naast documenten kunt u ook transacties van particuliere schadeverzekeringen direct doorsturen naar uw softwaresysteem en uw klantdossier snel updaten. Hierdoor bespaart u al snel zo’n 10 minuten per transactie.
En de nieuwe of gewijzigde polis? Die u ontvangt u ook via Aplaza.

Beschikbaar in DIAS, ANVA, Assistent, Assu (A.i. Automatisering) en Elements (Faster Forward)
Deze softwaresystemen bieden de mogelijkheid om transacties van het extranet van Aegon te verwerken. Ook de overige bij Aplaza aangesloten softwaresystemen gaan deze mogelijkheid aanbieden. Zodra dit is gerealiseerd, ontvangt u een bericht van Aplaza.

Deze transactiekoppeling is al langere tijd beschikbaar. Bent u nog niet bekend met onze transactiekoppeling? Klik dan op de afbeelding hieronder voor onze korte animatie over de werking en toegevoegde waarde van de Aplaza-koppeling.

Aan de slag
Werkt u samen met Aegon, gebruikt u de Aplaza-transactiekoppeling al en wilt u deze ook gaan gebruiken met Aegon? Klik dan hier en laat u gegevens achter. Wij zorgen dan dat u zo spoedig mogelijk deze koppeling kan gaan gebruiken.

Gebruikt u de Aplaza-transactiekoppeling nog niet? Meldt u dan hier aan.

*****

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen we door hen te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief