7 met CVB samenwerkende co-volmachten sluiten aan op Aplaza


Met de aansluiting van CVB op Aplaza is de Aplaza-koppeling ook beschikbaar voor de met CVB samenwerkende co-volmachten. Van de volgende 7 co-volmachten zijn de digitale documenten van hun schadeverzekeringen beschikbaar:

Meer weten over deze co-volmachten? Klik op het logo.

Welke co-volmacht(en) kunnen wij voor u toevoegen? Vraag hier uw uitbreiding aan. Vermeld de co-volmacht(en) van uw keuze.

Werkt u nog niet met Aplaza? Meld u hier aan.

*****

CENTRAAL VOLMACHTBEDRIJF

CVB-initiatiefnemers Marcel van Loon en Patrick Heuts hebben alles in huis om volmachtkantoren nog beter te ondersteunen. “Wij hebben als volmachtbedrijf gekeken naar de werkzaamheden die voortkomen uit de volmachtovereenkomst met de verzekeraar. Daarin hebben we een knip gemaakt tussen de zaken die je logischerwijs als gevolmachtigde lokaal voor de eindklant en agenten doet, zoals acceptatie, polisopmaak, premie-incasso en schadebehandeling. Veel andere zaken kun je echter centraal oppakken. Denk aan ICT, compliance, marketingactiviteiten, maar ook het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten, AVG en afspraken met verzekeraars. Ook zorgen wij ervoor dat nieuwe producten en wijzigingen in polisvoorwaarden en premies direct in onze centrale set wordt ingeregeld.”

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief