112schade.nl aangesloten op Aplaza


De verhaalservice 112schade.nl is nu ook aangesloten op Aplaza. Via 112schade.nl kunnen intermediairs claims van klanten die niet worden gedekt door hun eigen polis verhalen op de verzekering van de tegenpartij.

Hiermee kan het intermediair haar klant beter ondersteunen bij het afwikkelen van een schade en bespaart het intermediair tijd door automatisch de gegevens van de klant via Aplaza door te kunnen sturen aan 112schade.nl.

112schade.nl verzorgt voor het intermediair op vakkundige en snelle wijze de afwikkeling van materiele en letselschade. Deze dienstverlening is voor het intermediair en zijn klant volledig kosteloos. ‘Op dit moment maken al meer dan 2.000 tussenpersonen gebruik van onze dienstverlening, ’aldus Marc Diks, medeoprichter van 112schade.nl. ’Er is duidelijk behoefte aan ondersteuning bij het verhalen van schade. Bij veel intermediairs ontbreekt de kennis, kunde en tijd om een schade die niet gedekt is te verhalen op de tegenpartij. Vaak doet het intermediair dit nog coulance halve ook.’

Met de koppeling tussen Aplaza en 112schade.nl kan een intermediair nu nog sneller en gemakkelijker een schade melden bij 112schade.nl. In december zal als eerste Dias van Unit4 aangesloten worden en in het 1e kwartaal van 2016 volgt ANVA.

Aplaza maakt geautomatiseerde informatie-uitwisseling tussen systemen van verzekeraars, serviceproviders en dienstverleners zoals 112schade.nl en de assuratiesoftware van financiële adviseurs mogelijk. Intermediairs die werken met Dias van Unit4, ANVA, Assistent, AssuÒ van A.i. Automatisering, Online en Assuportal van EDVgroep, hoeven door het werken met Aplaza geen gegevens dubbel in te voeren.

Bij Aplaza zijn inmiddels 24 aanbieders aangesloten: a.s.r., Aegon, Allianz, ARAG, Ardanta, Avéro Achmea, AXENT, De Amersfoortse, De Goudse, De Zeeuwse, Delta Loyd, Erasmus Leven, Europeesche Verzekeringen, Generali, Interpolis, Legal & General, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden, Nedasco, Nh1816 Verzekeringen, Onderlinge ’s-Gravenhage, Reaal Verzekeringen, Voogd &Voogd en 112schade.nl.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief